Υλικά για 4
άτομα
4 φιλέτα σολωμού
1 πακέτο ανάμικτα λαχανικά
Θα ήθελα να σας πω , ότι όσον αφορά τα λαχανικά που
θα βάλετε στο πουγκί σας , μπορεί να είναι ότι λαχανικό σας αρέσει, και να τα συνδυάσετε
όπως εσείς θέλετε π.χ. ( μπρόκολο, κουνουπίδι, πράσο, καρότα, κολοκυθάκια, πατάτες, έτοιμα ανάμικτα
λαχανικά κ.τ.λ.)
Επίσης , μπορείτε να το ψήσετε σκέτο με λίγο λάδι, φέτες
λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, και μια σκελίδα σκόρδο.
Για την σος
8 κουτ. σούπας Λάδι
4 κουτ. σούπας Μουστάρδα
1 τεμάχιο Λεμόνι τον χυμό και το ξύσμα
Αλάτι – πιπέρι
Λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε και στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας μας ,το
αλουμινόχαρτο και από πάνω από αυτό στρώνουμε την λαδόκολλα. Στην συνέχεια
στρώνουμε μέσα τα λαχανικά που έχουμε επιλέξει να συνοδέψουν τον σολομό
μας και πάνω από τα λαχανικά στρώνουμε
το φιλέτο του ψαριού μας .
Σε ένα σέικερ , βάζουμε μέσα όλα τα υλικά για να κάνουμε την
σος , χτυπάμε να ενωθούν και μοιράζουμε την σάλτσα μας ισόποσα στα πουγκιά μας και πασπαλίζουμε με λίγο ρίγανη.
Κλείνουμε καλά τα πουγκιά , τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε
για 40 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς
σε προθερμασμένο φούρνο .
Απολαύστε το και συνοδέψτε το με μια πράσινη σαλάτα ωμή ή
βραστή της αρεσκείας σας.
Καλή
επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου