«Φιδές» … η ιδανική σούπα για κρυωμένους και για πονεμένα στομάχια !!! Μια συνταγή από την CHEF Αγγελική Σταυρίδου !!!




Υλικά
1 κούπα φιδέ σπασμένο
5 κούπες νερό , του ιδίου μεγέθους η κούπα με του φιδέ
1 λεμόνι τον χυμό του ( προαιρετικά και ανάλογα με  το πόσο ξινό το θέλετε. Το λεμόνι μπορείτε να το προσθέσετε και στο τέλος στο πιάτο σας ,γιατί σε μερικούς δεν αρέσει )
1 κύβο κότας
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο τζίτζερ φρέσκο ή σκόνη κατά βούληση ( προαιρετικά )
2-3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 
Εκτέλεση
 Σε ένα κατσαρολάκι , βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά , εκτός από τον φιδέ.
Μόλις βράση το νερό, ρίχνουμε μέσα και τον φιδέ και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά περίπου. Σβήνουμε την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο στην κατσαρόλα μας για 15 με 20 λεπτά περίπου και μετά σερβίρουμε.
Το σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με μια φέτα λεμόνι .
Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια