Τηγανιτό κουνουπίδι ...ένας θαυμάσιος μεζές … Από την CHEF Αγγελική Σταυρίδου !!!




Αφού ζεματίσουμε το κουνουπίδι (όχι να λιώσει να κρατάει αρκετά ),
ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι :
με ένα κουτάκι μπύρα
ένα αυγό
περίπου 150 γραμμάρια Αλεύρι
αλάτι, πιπέρι και λίγο 1/2 κουτ.γλυκού πάπρικα

Το χωρίζουμε σε φούντες και το βουτάμε στο κουρκούτι το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσει ...
Το σερβίρουμε με λεμόνι !!!
Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια