Πάστα Φλώρα με σπιτική μαρμελάδα Ροδάκινο





Υλικά

  •  3/4 βιτάμ
  • 3/4 κούπας ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 2 κ.γ.μπέικιν
  • μισό κιλό αλεύρι απλό 
  • *Αν βάλετε 500 γραμ. φαρίνα ,ένα πακέτο δηλαδή δεν θα βάλετε το μπέικιν και το απλό αλεύρι 

Εκτελεση
Τα κάνεις όλα μαζί μια μαλακή ζύμη.
Απλώνεις τα 3/4 της ζύμης στην ταρτιέρα ,ρίχνεις ότι μαρμελάδα σου αρέσει και με το υπόλοιπο 1/4 κάνεις μπαστουνακια μακριά για να την σχεδιάσεις από πάνω.
 Ψήνεις 25-30 λεπτά στους 180°C.
Καλή επιτυχία.

Σχόλια