Για το ζυμάρι ...
Μισό λίτρο νερό μια ξερή μαγιά,1 κουταλάκι του
γλυκού ζάχαρη,1 και μισό του γλυκού αλάτι,2 κουτάλια της σούπας
ελαιόλαδο,...εγώ βάζω μέσα στην ζύμη και λίγο πιπεράκι και θυμάρι για
όποιον του αρέσει...και αλεύρι όσο πάρει να γίνει η ζύμη ελαστική και να
ξεκολλάει από τα χέρια...

Αφού φουσκώσει ανοίγουμε στην παλάμη μας σαν πατάκι το γεμίζουμε γέμιση της αρεσκείας μας ( εγώ έβαλα μια φέτα σαλάμι αέρος λίγο τυρί κρέμα και τριμμένο Γκούντα και λίγο γαλοπούλα)το κάνουμε μπαλάκι και το βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να γεμίσει η φόρμα μας ,το ψήνουμε στους 190 αντίστασης για 1 ώρα!!!
Καλή επιτυχία!!!Το σερβίρουμε με ένα μπολάκι κέτσαπ ή ότι άλλο μας αρέσει μέσα στην τρύπα για να βουτάμε την μπουκιά μας!!!


Αφού φουσκώσει ανοίγουμε στην παλάμη μας σαν πατάκι το γεμίζουμε γέμιση της αρεσκείας μας ( εγώ έβαλα μια φέτα σαλάμι αέρος λίγο τυρί κρέμα και τριμμένο Γκούντα και λίγο γαλοπούλα)το κάνουμε μπαλάκι και το βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να γεμίσει η φόρμα μας ,το ψήνουμε στους 190 αντίστασης για 1 ώρα!!!
Καλή επιτυχία!!!Το σερβίρουμε με ένα μπολάκι κέτσαπ ή ότι άλλο μας αρέσει μέσα στην τρύπα για να βουτάμε την μπουκιά μας!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου