ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε κουλούρια τύπου Θεσσαλονίκης και τα κόβουμε σε πολύ
λεπτές φέτες.
Τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί, τα ψεκάζουμε με λαδάκι
και ρίχνουμε επάνω κεφαλοτύρι.
Μπορούμε να κάνουμε και με άλλες γεύσεις όπως σκόρδο σε
σκόνη η ή ρίγανη ή ότι άλλο θέλετε εσείς.
Δοκιμάστε τα … Θα ξετρελαθείτε.
Σημείωση:
Τα κουλούρια πρέπει να είναι μπαγιάτικα για να κόβονται
χωρίς να τρίβονται.
2-3 ημερών σε σακούλα για να μην ξεραθούν.
Καλή επιτυχία
!!!

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου