Για την
επικάλυψη:
εκτέλεση:
Προσοχή :
*Δεν πρέπει
να αφήσουμε καθόλου ακάλυπτο το κρέας, η κρούστα πρέπει να το καλύψει πολύ
καλά.
*Το τσιμένι είναι δύσκολο να βρεθεί στα σούπερ μάρκετ. Πάρτε με τη σειρά τα μαγαζιά με τα βότανα και μπαχαρικά.
*Το δυσκολότερο είναι να τον κόψεις σε λεπτές φέτες , πρέπει να έχεις ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι , και βέβαια ο παστουρμάς δεν κόβεται με αλλαντοκόφτη γιατί ζεσταίνεται η λάμα και τον στεγνώνει , εκτός αν αυτό που κόψετε το καταναλώσετε και δεν το αφήσετε να κάτσει κομμένο για ώρες .
*Το τσιμένι είναι δύσκολο να βρεθεί στα σούπερ μάρκετ. Πάρτε με τη σειρά τα μαγαζιά με τα βότανα και μπαχαρικά.
*Το δυσκολότερο είναι να τον κόψεις σε λεπτές φέτες , πρέπει να έχεις ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι , και βέβαια ο παστουρμάς δεν κόβεται με αλλαντοκόφτη γιατί ζεσταίνεται η λάμα και τον στεγνώνει , εκτός αν αυτό που κόψετε το καταναλώσετε και δεν το αφήσετε να κάτσει κομμένο για ώρες .
Καλή
επιτυχία !!!


Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου