ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ CHEF ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ !!!

 


ΥΛΙΚΑ

200 γρ. αλεύρι ρυζιού

4 αυγά

50 γρ. ηλιέλαιο

500 ml γάλα

1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά

Προσθέτουμε το γάλα και το  λάδι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε.

Θέλουμε μία ζύμη σαν χυλό.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα μαντέμι και με μία κουτάλα παίρνουμε από τη ζύμη και ρίχνουμε στο ζεστό τηγάνι.

Οι κρέπες είναι έτοιμες όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Γεμίζουμε με ότι μας αρέσει και τις απολαμβάνουμε.

Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια