BROWNIES – ΚΕΙΚ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ … ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ CHEF ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ !!!

 



Υλικά
3 γινωμένες μπανάνες (λιωμένες)
1/4 φλιτζ. κακάο σε σκόνη σκούρο

3 κουταλιές της σούπας αλεύρι καρύδας

1 ½ κουτάλια της σούπα ζαχαρίνη

2 αυγά

1 κουταλιά του γλυκού μπέκιν
σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C και αλείφετε ελαφρά με βούτυρο ή με ένα σπρέι λαδιού για μαγείρεμα ή με λίγο λάδι μια φόρμα 18×18 εκ. και αφήστε το στην άκρη.
Στο μπλεντερ αναμείξτε καλά τις λιωμένες μπανάνες με το κακάο μέχρι να προκύψει ένα πηχτό σοκολατένιο μείγμα και όλα τα υπόλοιπα υλικά . Αν θέλετε να προσθέσετε και τις σταγόνες σοκολάτας, τις ρίχνετε μέσα και ανακατεύετε.
Κατόπιν περιχύνετε το μείγμα στη φόρμα που έχετε προετοιμάσει. Ψήνετε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς (καλό θα ήταν να κάνετε το κλασικό τεστ της οδοντογλυφίδας για να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο).

Είναι τέλειο και για βάση για τούρτες

Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια