«CUP CAKES» ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CHEF ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ !!!

 


ΥΛΙΚΑ

4 αυγά

1 και ½ ζαχαρίνη

1 κουπάκι στραγγιστό γιαούρτι 0% ή 2%

2 βανίλιες

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

1 πορτοκάλι το ξύσμα και τον χυμό του

½ φλιτζάνι κακάο

1 φλιτζάνι γάλα χωρίς γλουτένη

1 φακελάκι μπέκιν

1 κουταλάκι σόδα φαγητού γεμάτο

2 φλιτζάνια αλεύρι Ζέας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τα βάζουμε σε μια μπασίνα ( λεκάνη) με την σειρά που τα γράφω στην συνταγή παραπάνω. Κάθε φορά με ένα φουέ ( αυγογδάρτη ) που βάζουμε ένα υλικό χτυπάμε να ενωθούν . Όχι για πολλή … όσα να ενωθούν τα υλικά.

Στην συνέχεια τα βάζουμε στα φορμάκια για cup cakes και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στις αντιστάσεις και ανάλογα πάντα με τον φούρνο μας . Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα, αν βγαίνει καθαρή είμαστε εντάξει με το ψήσιμο.

TIPS

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην ζύμη κάποιον ξηρό καρπό της αρεσκείας μας, σταγόνες σοκολάτας ή ότι άλλο μας αρέσει.

Καλή επιτυχία !!!  

Σχόλια