ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 και ½ ζαχαρίνη
1 κουπάκι στραγγιστό γιαούρτι 0% ή 2%
2 βανίλιες
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 πορτοκάλι το ξύσμα και τον χυμό του
½ φλιτζάνι κακάο
1 φλιτζάνι γάλα χωρίς γλουτένη
1 φακελάκι μπέκιν
1 κουταλάκι σόδα φαγητού γεμάτο
2 φλιτζάνια αλεύρι Ζέας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βάζουμε σε μια μπασίνα ( λεκάνη) με την σειρά που τα
γράφω στην συνταγή παραπάνω. Κάθε φορά με ένα φουέ ( αυγογδάρτη ) που βάζουμε
ένα υλικό χτυπάμε να ενωθούν . Όχι για πολλή … όσα να ενωθούν τα υλικά.
Στην συνέχεια τα βάζουμε στα φορμάκια για cup
cakes και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στις αντιστάσεις και ανάλογα πάντα με τον φούρνο
μας . Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα, αν βγαίνει καθαρή είμαστε εντάξει με το
ψήσιμο.
TIPS
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην ζύμη κάποιον
ξηρό καρπό της αρεσκείας μας, σταγόνες σοκολάτας ή ότι άλλο μας αρέσει.
Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου