Εύκολη πίτσα σαν κέικ !!! Θα ξετρελαθείτε και εσείς και τα παιδιά !!! Από την CHEF Αγγελική Σταυρίδου !!!



Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
5 αυγά
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
250 γρ. τυρί φέτα ή λευκό τυρί
250 γρ. τριμμένο γκούντα ή τσένταρ ή ότι σας αρέσει
250 γρ. ζαμπόν ή γαλόπουλα ή παρίζα , κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης τριμμένη στο μπλέντερ (αν θέλετε μπορείτε να την κόψετε και σε λεπτές φετούλες)
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του … 1 πακέτο δηλαδή


Εκτέλεση
Σε μια ευρύχωρη λεκάνη βάζουμε μέσα το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι και το μαυροπίπερο  και τα ανακατεύουμε να ενωθούν με ένα φίρμα .
Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα το τυρί  φέτα τριμμένο με το χέρι, το γκούντα, το ζαμπόν, την κέτσαπ και την πιπεριά Φλωρίνης  και ανακατεύουμε σταδιακά όπως τα ρίχνουμε ώστε να ενωθούν τα υλικά μας.
Τέλος αφού πάρουμε μια κουτάλα ή μια σπάτουλα , ρίχνουμε το αλεύρι μας και ανακατεύουμε .
Θα έχουμε έναν παχύρευστο χυλό , τον οποίο θα βάλουμε να ψηθεί σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς , για περίπου 45 λεπτά , σύμφωνα πάντα με τον φούρνο μας .
Μπορείτε αν θέλετε να τα ψήσετε σε ατομικά φαρμάκια. Σε αυτήν την περίπτωση θα τα ψήσετε για 25 λεπτά περίπου.
Επίσης μπορείτε αν σας αρέσει να πασπαλίσετε από πάνω λίγο σουσάμι ή μαυροσούσαμο.
Καλή Επιτυχία !!!

Σχόλια