Κοκκινιστό Πάρου !!!




Υλικά
 1 κιλό κοψίδια χοιρινά
 1 κονσέρβα  Μανιτάρια ή 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες άμα έχετε
 1 κονσέρβα ντοματάκι  ψιλοκομμένο (κονκασέ)
 2-3 κρεμμύδια κομμένα σε μισοφέγγαρα
 2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
 μαϊντανός, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
½  φλιτζάνι ελαιόλαδο 
½  ποτήρι νερό

Εκτέλεση
 Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα ταψάκι , τα ανακατεύουμε καλά  και από πάνω διακοσμούμε με πιπεριές τρικολόρε σε ροδέλες. Ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας σας.

 










 10 λεπτά πριν γίνει το φαγητό τρίβουμε φέτα και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
Μπορεί να γίνει και σε ατομικά γιουβετσάκια.
 Πανεύκολο, με μηδέν προετοιμασία και πεντανόστιμο.
 Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια