Υλικά
2 κούπες
φαρίνα
2 αυγά
1 κούπα πραλίνα ,όποια παίρνετε ,εγώ βάζω πραλίνα με στέβια (συσκευασία 360 γραμ. να είναι η πραλίνα σας όχι μεγαλύτερη, μετά πάμε για διπλή δόση της συνταγής )
2 αυγά
1 κούπα πραλίνα ,όποια παίρνετε ,εγώ βάζω πραλίνα με στέβια (συσκευασία 360 γραμ. να είναι η πραλίνα σας όχι μεγαλύτερη, μετά πάμε για διπλή δόση της συνταγής )
Εγώ χρησιμοποιώ την πραλίνα με στέβια που κυκλοφορεί ποια σε όλα τα
μάρκετ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα αυγά με την μερέντα να
ενωθούν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε την φαρίνα, (η ζύμη μας πρέπει να
είναι κανονική και να πλάθεται εύκολα ).
Πλάθουμε μπαλάκια ίσα με ένα καρύδι και τα
πιέζουμε με τα χέρια μας να γίνουν σαν τα Κεφτεδάκια ,περίπου ½ εκατοστό,( φουσκώνουν,
δεν απλώνουν … Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα βάλουμε κολλητά, θα αφήσουμε πάλι
μεταξύ τους κάποια απόσταση )
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου
15-20 λεπτά περίπου ,αυτό βέβαια είναι και ανάλογα το φούρνο σας, στους 180
στον αέρα.
Το αποτέλεσμα ??? Τέλεια ... Τραγανά, βγαίνουν περίπου
25 τεμ.
Στολίστε
τα μπισκότα σας: με ένα smarties στην μέση κάθε μπισκότου, ή με κάποιο
ξηρό καρπό τύπου : φουντούκι ,αμύγδαλο, καρύδι…, ή με ότι άλλο θέλετε και σας αρέσει.
Χρήσιμες συμβουλές :



Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου