Υλικά για 4
άτομα
10 αυγά ( από κότα αλανιάρα αν έχετε την δυνατότητα )
5 μέτριες σε μέγεθος, ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού μανιτάρια φρέσκα κομμένα
σε φέτες ( αν δεν έχετε φρέσκα μπορείτε να βάλετε μια κονσέρβα )
Μισή κόκκινη πιπεριά , μισή κιτρίνη και μισή πορτοκαλή
πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα , θρυμματισμένη με το χέρι
Αλάτι – Πιπέρι – Ρίγανη
– Πάπρικα – μια πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο για το μαγείρεμα
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια σοτέζα , βάζουμε το λάδι να
ζεσταθεί και στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις χρωματιστές πιπεριές
ώστε να σοταριστούν (μαραθούν) .
Αμέσως μετά ρίχνουμε τις ντομάτες μας μαζί με τα παραπάνω
μπαχαρικά και μυρωδικά , έως ότου να εξατμιστούν όλα τα υγρά της ντομάτας.
Σε ένα βαθύ πιάτο , έχουμε έτοιμα τα αυγά μας χτυπημένα ,
και αφού έχει βράσει η σάλτσα μας και έρθει στο επιθυμητό αποτέλεσμα , ρίχνουμε
μέσα τα χτυπημένα αυγά μας .
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη σπάτουλα … κουτάλα … και αφού
ψηθούν , στο τέλος ρίχνουμε μέσα την τριμμένη μας φέτα .
- Όσο για τα μανιτάρια και τις πιπεριές … τις βάζετε άμα σας αρέσουν , είναι εξίσου καλό το φαγητό μας και χωρίς αυτά αν δεν σας αρέσει κάτι από αυτά τα δυο .
Καλή σας
επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου