Βεντάλιες λαχανικών στο φούρνο ... Από την CHEF Αγγελική Σταυρίδου !!!


Ένα καλοκαιρινό και απολαυστικό φαγητό ... 

Η Παρασκευή τους αναλυτικά σε φωτογραφίες ... 







Στο τέλος πασπαλίζουμε τις βεντάλιες με αλάτι , πιπέρι και ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στις αντίστασης για μια ώρα στους 200 βαθμούς !!!!

Το τυρί που έβαλα εγώ είναι γραβιέρα κρήτης !!!

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι είδος μελιτζάνας έχετε ή σας αρέσει μαύρη ή άσπρη όπως επίσης μπορείτε να κάνετε τις βεντάλιες χωριστά μόνο με μελιτζάνα ή μόνο με κολοκυθάκι !!!
 Καλή επιτυχία  !!!

Σχόλια