Υλικά
- 1 πακέτο κρουασανάκια mini την μεγάλη συσκευασία με γεύση κρέμα μιλφέιγ ( γίνετε εξίσου καλό και με κρουασανάκια με γεύση σαμπάνιας ή με γεύση σοκολάτας )
- 1 σακουλάκι γκαρνί σαντιγί σε σκόνη και 200 ml γάλα για την σαντιγί
- 1 συσκευασία μους σοκολάτας ( η συσκευασία έχει 2 σακουλάκια ,βάζουμε και τα δύο ) και 400 ml γάλα για την μους
- Νιφάδες σοκολάτας ή τρούφα για το στόλισμα
- Κερασάκια γλυκό του κουταλιού για το στόλισμα
Εκτέλεση
Αρχικά παίρνουμε και χτυπάμε την μους σύμφωνα με της οδηγίες
της συσκευασίας. Μόλις η μους μας σφίξει ανοίγουμε τα mini κρουασανάκια και βάζουμε στον πάτο
ενός μπολ που είναι βαθύ , καμιά 5-6 κομμάτια . Στην συνέχεια βάζουμε την μισή
μους , βάζουμε άλλη μια στρώση κρουασανάκια και από πάνω βάζουμε την υπόλοιπη
μους .
Μόλις τελειώσουμε με αυτήν την διαδικασία ετοιμάζουμε την
σαντιγί πάλι σύμφωνα με της οδηγίες της συσκευασίας . Μόλις σφίξει την βάζουμε
σε κορνέ και στολίζουμε το γλυκό μας με ροζέτες από σαντιγί . Στην συνέχεια
πασπαλίζουμε με νιφάδες σοκολάτας ή τρούφα ή ότι άλλο μας αρέσει και
τελειώνουμε το στόλισμα με τα κερασάκια .Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2
ώρες ώστε να σταθεροποιηθούν οι κρέμες μας .
Καλή επιτυχία
!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου