Υλικά
2 κούπες φρέσκο γάλα ή εβαπορέ
(αραιώνεις με λίγο νερό)
2 κούπες αλεύρι γ.ο.χ.
2 αυγά
λίγο αλάτι ( μια πρέζα )
μια πρέζα ζάχαρη
βγαίνουν περίπου 10-12 μετρίου μεγέθους κρέπες
Εκτέλεση
Τα ανακατεύετε όλα μαζί σε μια λεκάνη
να γίνει ένας λείος χυλός και αφήνετε την ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου μίση ώρα
στο ψυγείο και μετά αρχίστε να τις φτιάχνετε.
Μην ξεχνάτε το τηγάνι να καίει και κάθε φορά πριν
ρίξετε το μίγμα (1 κουτάλα σούπας από το
μίγμα ) να βάζετε λίγο βούτυρο στο
τηγάνι και να σκουπίζετε με ένα χαρτί κουζίνας το τηγάνι ώστε να είστε σίγουροι
για την ποσότητα από το βούτυρο που βάζετε !!!
Όσο για την γέμιση… Την αφήνω στα
γούστα και την φαντασία σας !!!
Επίσης μπορείτε να τις κάνετε και
φαγητό να της γεμίσετε σαν τα κανελόνια ή να τις κάνετε σαν τούρτα!!!
Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου