Διαδικασία
Αφού
πάρουμε τις μπανάνες ώριμες πάντα και τις κόψουμε σε φέτες των τριών χιλιοστών
τις βάζουμε μέσα σε κάτι όξινο, νερό με λεμόνι ή με ξινό για να μην μας
μαυρίσουν.
Μετά
τις στραγγίζουμε καλά και της τοποθετούμε πάνω στις σχάρες του ξηραντήρα ή στην
σχάρα στο φούρνο ή σε ένα ρηχό ταψί που να έχει σχάρα.
Βάζουμε το ξηραντήρα στους 70 βαθμούς για
12 h ή στον φούρνο πάλι στους 70 βαθμούς στον αέρα για 10 με 12 h , θα το ελέγχουμε.
Με
αυτόν τον τρόπο θα έχετε καταπληκτικά chips μπανάνας από τα χεράκια σας χωρίς
να έχουνε χάσει τις βιταμίνες τους και χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε τις
ώριμες μπανάνες σας .
Καλή
επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου