Chips bananas… με την CHEF Αγγελική Σταυρίδου!!!





Διαδικασία


 Αφού πάρουμε τις μπανάνες ώριμες πάντα και τις κόψουμε σε φέτες των τριών χιλιοστών τις βάζουμε μέσα σε κάτι όξινο, νερό με λεμόνι ή με ξινό για να μην μας μαυρίσουν.
 Μετά τις στραγγίζουμε καλά και της τοποθετούμε πάνω στις σχάρες του ξηραντήρα ή στην σχάρα στο φούρνο ή σε ένα ρηχό ταψί που να έχει σχάρα.

Βάζουμε το ξηραντήρα στους 70 βαθμούς για 12 h ή στον φούρνο πάλι στους 70 βαθμούς στον αέρα για 10 με 12 h , θα το ελέγχουμε.

 Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε καταπληκτικά chips μπανάνας από τα χεράκια σας χωρίς να έχουνε χάσει τις βιταμίνες τους και χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε τις ώριμες μπανάνες σας .
Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια