ΥΛΙΚΑ (για περίπου 8-10 μικρές
τηγανίτες):
- 1 ώριμη μπανάνα
- 2 αβγά
- 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι
- Λίγο μπέκιν στην μύτη από ένα κουταλάκι του γλυκού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πολτοποιούμε την μπανάνα στο μπλέντερ, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο βούτυρο ή λίγο σπορέλαιο να κάψει.
- Με μια κουτάλα παίρνουμε μείγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.
- Μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά (η πάνω πλευρά θα αρχίσει να κάνει φουσκάλες), γυρίζουμε την τηγανίτα από την άλλη.
- Επίσης μπορείτε αν έχετε βαφλιέρα, να τα ψήσετε εκεί .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου