Παντζαροτζατζίκι-Τζατζίκι αλλιώς



Υλικά
1 κιλό γιαούρτη στραγγιστό
5-6 βολβούς παντζαριού βρασμένους ή μια συσκευασία έτοιμα βρασμένα από το μάρκετ

ή ακόμα και ωμά


2-3 σκελίδες σκόρδο
3-4 κουταλιές της σούπας ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού έχουμε βράσει τα παντζάρια και τα αφήσαμε να κρυώσουν , μέσα σε μια μπασινα τα τρίβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά
Λιώνουμε τα σκόρδα με την πρέσα σκόρδου μέσα στην μπασινα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα .
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ του και είναι έτοιμο για να το σερβίρουμε 

Σχόλια