Υλικά
1 κιλό γιαούρτη στραγγιστό
5-6 βολβούς παντζαριού βρασμένους ή μια συσκευασία έτοιμα
βρασμένα από το μάρκετ
ή ακόμα και ωμά
2-3 σκελίδες σκόρδο
3-4 κουταλιές της σούπας ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού έχουμε βράσει τα παντζάρια και τα αφήσαμε να κρυώσουν ,
μέσα σε μια μπασινα τα τρίβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά
Λιώνουμε τα σκόρδα με την πρέσα σκόρδου μέσα στην μπασινα
και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα .
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ του και είναι
έτοιμο για να το σερβίρουμε
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου