Χρειαζόμαστε:
- 500 gr.φαρινα
- 150ml.γάλα
- 1 βανίλια
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 150gr χυμό πορτοκαλιού
- 420 gr ζάχαρη
- 5 αυγά
- 250 gr βούτυρο
χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη ,(κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια,) προσθέτουμε τους κρόκους και μετά όλα τα υγρά και το ξύσμα πορτοκαλιού,μετά την μαρέγκα και το αλεύρι με την βανίλια...βουτυροαλευρονουμε μια φόρμα και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα....καλή επιτυχία!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου