ΣΟΥΦΛΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ:
  • 1μετριο κουνουπίδι
  • 3αβγά
  • 2 ποτήρια κρέμα γάλακτος
  • 300γρ τυρί γραβιέρα τριμμένη
  • 300γρ τυρί γκουντα τριμμένο
  • 100γρ βούτυρο
  • 250γρ μπέικον ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • Λίγη τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού βρασουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και το τοποθετούμε στο βουτυρομενο ταψί.Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος ,ψιλοκόβουμε το μπέικον και τα προσθέτουμε στο κουνουπίδι μαζί με τα τυριά.(πιπέρι και μοσχοκάρυδο τα ανακατεύουμε ελαφρά μαζίμε τα αυγά)Τέλος κόβουμε κομματάκια το βούτυρο και το ρίχνουμε πάνω απο το φαγητό με την φρυγανιά.Ψήνουμε για περίπου 30λεπτά στους 180βαθμούς σε αέρα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχόλια