Υλικά
- 1 κιλό γάλα
- 200 γραμ ρύζι Καρολίνα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 βανίλιες
- λίγο αλάτι
- κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με νερό και λίγο αλατάκι μέχρι να μαλακώσει.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη αρχίζουμε να το ανακατεύουμε μέχρι να δέσει χωρίς να πήξει πολύ.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή πορτοκαλι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσουμε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!!
Στο σερβίρισμα βάζουμε κανέλα .
Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου