ΥΛΙΚΑ
- 2 κιλά μήλα όποια σας αρέσουν, κομμένα σε κομματάκια
- 1 κιλό ζάχαρη
- ½ λεμόνι τον χυμό του
- 3 ξύλα κανέλας, μεγάλα
- περίπου 4 κούπες νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλύνετε και
βάλτε σε μια κατσαρόλα τα μήλα, κομμένα σε κομματάκια. Προσθέστε περίπου 4 κούπες νερό,
φροντίζοντας να φτάσει ως τη μέση των κομμένων μήλων. Βράστε τα μέχρι να
μαλακώσουν.
Πολτοποιήστε
τα και προσθέστε την κανέλα και τη ζάχαρη. Βράστε ανακατεύοντας συχνά και, όταν
η μαρμελάδα έχει δέσει, προσθέστε το λεμόνι. Η γλυκύτητά της
είναι μέτρια. Αν εσείς τη θέλετε πιο γλυκιά, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ζάχαρη
ακόμα.
Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου