Υλικά
• 1 πακέτο πίτες τορτίγιας
• 2 πακέτα καπνιστού Σολωμού
• 1 κουτάκι τυρί κρεμά filadelphia
• 4-5 κ.σ μαγιονέζα
• 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο μπορείτε να βάλετε και κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο και λίγο σκόνη σκόρδου!!!
• Πιπέρι φρεσκοτριμενο
• Χυμός από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
• Χτυπάμε στο μουλτι ή σε ένα μπολάκι με ένα πιρούνι το τυρί κρεμά, με τη μαγιονέζα και μόλις χτυπηθούν καλά προσθέτουμε και τον άνηθο ψιλοκομμένο το φρέσκο κρεμμυδάκι και την σκόνη σκόρδου να ενσωματωθούν όλα μαζί
• Απλώνουμε ένα κομμάτι μεμβράνη και βάζουμε πάνω 1 πίτα τορτιγια.
• Αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας με το μείγμα τυριού.
• Καλύπτουμε με φέτες Σολωμού και ρίχνουμε λίγες σταγόνες λεμονί και πιπέρι.
• Τυλίγουμε σε σφικτό ρολακι την τορτιγια με τη βοήθεια της μεμβράνης και τα βάζουμε στο ψυγείο
• μόλις κρυώσουν αρκετά και σφίξουν κόβουμε σε φετακια και σερβίρουμε
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου