Αποξηραμένα δαμάσκηνα γεμιστά με κατσικίσιο τυρί και μυρωδικά τυλιγμένα με μπέικον !!!



Υλικά για τέσσερα σουβλάκια τον τεσσάρων

16 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
200 γρ. τυρί κατσικίσιο
7 φέτες μπέικον τις μακρόστενες κομμένες στην μέση
Αλάτι – πιπέρι – θυμάρι
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού και δυόσμου ψιλοκομμένα
50 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Λιώνουμε το τυρί και προσθέτουμε όλα τα υλικά μέχρι να το κάνουμε μια ωραία κρέμα
Μόλις φέρουμε την κρέμα τυριού στο σημείο που επιθυμούμε , γεμίζουμε τα δαμασκηνά
Αμέσως μετά τα τυλίγουμε στο μπέικον και τα περνάμε σε ξυλάκι από σουβλάκι από την πλευρά που τελειώσαμε το τύλιγμα , ώστε να τα κρατήσουμε καλά τυλιγμένα και να μην μας ανοίξουν
Τα ψηνουμε στα κάρβουνα ή σε σχαροτήγανο χωρίς λάδι μέχρι να ροδίσει καλά το μπέικον
Καλή σας επιτυχία !!!

Σχόλια