Φωλιές πιπεριάς με μπούτι κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο !!!


Κόβουμε και μαρινάρουμε το κοτόπουλο ( σε μπουκιές ) με μέλι , μουστάρδα , ελαιόλαδο , αλάτι, πιπέρι ρίγανη, κάρυ και πάπρικα…
Ετοιμάζουμε στην συνέχεια τις χρωματιστές πιπεριές μας τις όποιες κόβουμε σε χοντρές ροδέλες και τις βάζουμε την μια πάνω στην άλλη εναλλάξ τα χρώματα αφού πρώτα έχουμε βάλει από κάτω λαδόκολλα …
**Εδώ μπορούμε να μην κόψουμε τις πιπεριές …να τις αδειάσουμε όπως τα γεμιστά … και να τις γεμίσουμε κάθε μια ξεχωριστά !!!
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα από το κοτόπουλο , βάζουμε από πάνω από μια ροδέλα ντομάτα χοντροκομμένη και κλείνουμε καλά την κάθε λαδόκολλα
Τις βάζουμε στην γάστρα για 2 ώρες στους 180 βαθμούς
Το συνοδεύουμε με ρύζι , πατάτες ή με ότι όλο μας αρέσει !!!
**για το ρύζι
έβαλα βιτάμ να λιώσει (λέει ο φίλος μας Σταύρος Κοσουτζής), έριξα μέσα το ρύζι, αφού ρούφηξαν το βιτάμ , μετά έβαλα 3 τρυγονάκια la vache τυρί, μετά πρόσθεσα το ζουμί από τις φωλιές, αφού τα ρούφηξε όλα το ρύζι, έριξα μανιτάρια, μετά από λίγο συμπλήρωσα νερό βραστό και έριξα και το καλαμπόκι
 Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια