Υλικά
- 1 ζαχαρούχο
- 150 γρ. μπισκότα όποια σας αρέσουν και αγαπάτε…Εγώ προτιμώ τα πτι-μπερ… (από τα μπισκότα τα μισά τα χτυπάμε να γίνουν σκόνη στο μπλέντερ και τα άλλα μισά τα σπάμε καλά με τα χέρια μας)
- 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 50 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. Καρύδια καλά τριμμένα ( προαιρετικά )
Για την
επικάλυψη
Τρούφα , τριμμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας , κακάο, ινδοκάρυδο, χρωματιστή τρούφα … ή ότι άλλο θέλετε !!!
Τρούφα , τριμμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας , κακάο, ινδοκάρυδο, χρωματιστή τρούφα … ή ότι άλλο θέλετε !!!
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζαχαρούχο , την σοκολάτα και το βούτυρο
Σε χαμηλή φωτιά τα ομογενοποιούμε και μετά αφού λιώσουν και ενωθούν ρίχνουμε
μέσα το μπισκότο
της αρεσκείας μας …αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και τριμμένους ξηρούς καρπούς
και μέσα στο μίγμα …
Τα βάζουμε στο ψυγείο ώστε να σταθεροποιηθεί το μίγμα μας για περίπου 1-2 ώρες για να μπορούμε να το πλάσουμε … αφού τα πλάσουμε τα βουτάμε στην επικάλυψη της επιλογής μας
Τα βάζουμε στο ψυγείο ώστε να σταθεροποιηθεί το μίγμα μας για περίπου 1-2 ώρες για να μπορούμε να το πλάσουμε … αφού τα πλάσουμε τα βουτάμε στην επικάλυψη της επιλογής μας
Καλή σας επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου