ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


Υλικά
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 200 γρ.Κασερι Γκούντα τριμμένο η ότι κασέρι σας αρέσει
  • 200 γρ. φέτα
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
  • Μια δόση ζύμη για πίτσα ή αλλιώς όπως έκανα εγώ στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Αρχικά κάνουμε μια δόση ζύμη για πίτσα

ή αλλιώς όπως έκανα εγώ στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι για να μην φουσκώσει
Μετά βάζουμε (αυτό ισχύει μονό για την σφολιάτα) βάζουμε στους 180 βαθμούς την σφολιατα να ψηθεί για 10 λεπτά
Μετά την βγάζουμε και στρώνουμε :
Το κασέρι της αρεσκείας μας
Την ντομάτα που έχουμε κόψει σε φέτες
Την φέτα
Το κρεμμύδι
Και από πάνω ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν τα υλικά μας
**αν θέλεμε πριν στρώσουμε το κασέρι μπορούμε να αλείψουμε στην βάση τυρί κρέμα και μετά τα υλικά με την σειρά που λέω

Επίσης μπορείτε αν θέλετε να σοτάρετε τα κρεμμύδια και να μην τα βάλετε ωμά , ώστε να μην σας τραγανίζουν στο στόμα όταν  τρώτε την πίτσα σας
Το αποτελεσμα……
 Ζύμη για πίτσα εδώ : 

 

!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!

Σχόλια