Υλικά
6 ροδάκινα περίπου
125 γρ. βούτυρο
Μισή κούπα ζάχαρη
Λίγο κανέλα
Καθαρίζουμε και στρώνουμε τα ροδάκινα σε ένα ταψί
Σε ένα κατσαρολακι λιώνουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και την κανέλα και μετά περιχύνουμε από πάνω τα ροδάκινα
Κάνουμε μια ζύμη κέικ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1/2 φλιτζάνι χυμό της αρεσκείας σας η γάλα
2 αυγά
2 βανίλιες
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Και λίγο κανέλα
Και την ρίχνουμε από πάνω από τα ροδάκινα
Ψήνουμε σε αντιστάσεις για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς ανάλογα και με τον φούρνο σας
Αφήνουμε να κρυώσει και μετά αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα
Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με όποιο φρούτο μας αρέσει!!!
Το σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό η σαντιγί
Καλή επιτυχία !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου