
ΥΛΙΚΑ
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα πορτοκαλάδα
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 2 κούπες ζάχαρη
- 500 γρ. φαρίνα ένα πακέτο ,δηλαδή αλεύρι που φουσκώνει μονο του
- 2 βανίλιες
- 6 κ.σ. κακάο
- 1 κ.γ κοφτό ελληνικό καφέ
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γ. σόδα
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
- 3 κούπες νερό
- 1 κούπα ζάχαρη
- ½ κούπα κακάο
- 3 κ.σ. κορν φλαουερ
Μόλις κρυώσει ( χλιαρό να είναι ) το γλυκό το τρυπάμε με ένα μαχαίρι παντού και ρίχνουμε από πάνω το ζεστό γλάσο
Αν θέλετε πασπαλίζετε από πάνω λίγο φιλέ αμυγδάλου ,
τρούφα ή ότι άλλο σας αρέσει !!!
Κρυώνει και έτοιμο
tips : Αν σε περίπτωση δεν νηστεύετε ... αντικαταστήστε το νερό με γάλα !!!
Καλή επιτυχία !!!
Πολύ καλή συνταγή!!! Ευχαριστούμε Shef 🙏
ΑπάντησηΔιαγραφή